Украинският президент Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист, продуцент

...
Украинският президент Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист, продуцент
Коментари Харесай

Зеленски посети град Николаев


Украинският президент Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога посети град Николаев в южната част на страната по време на работна аудиенция в района, съобщи Ройтерс, базирайки се на изказване от президентската канцелария, в което не се прецизира по кое време тъкмо се е провело визитата.

 

" Президентът направи оглед на постройката на районната държавна администрация на Николаев, която беше разрушена в следствие от ракетен удар на съветските сили ", се споделя в изказването.

" Нашата Николаевска област. Среща по значими районни въпроси. Обсъдихме положението на стопанската система, възобновяване на водоснабдяването, обстановката в селското стопанство. Специално внимание беше отделено на заканите от сушата и морето ", написа Зеленски в през днешния ден в своя канал в " Телеграм ", където разгласява и видеозапис от среща с началника на регионалната военна администрация Виталий Ким, съобщи Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 6040
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР